--info/overzicht/orderafhandeling


Elektronische Orderafhandeling

Vestics biedt de mogelijkheid om een order vrijwel geheel geautomatiseerd af te handelen.

Dit werkt alsvolgt:

• Als een koop- of verkoopsignaal ontstaat, en de gebruiker heeft via het bestemmingen scherm ingesteld dat hij 'thuis' is, dan zal een boodschap op het scherm verschijnen, tegelijkertijd met een akoestisch signaal.
• Op het scherm staan alle gegevens die nodig zijn om de order telefonisch door te geven aan de bank, zoals telefoonnummer, contact persoon, rekeningnummer en ordergegevens.
• Als de gebruiker toegang heeft tot een online ordersysteem, zoals Alex, Binck, enz, dan zal op dat scherm tevens een knop zichtbaar zijn om het online orderproces via internet op te starten.
• Vestics opent de internet verbinding en doorloopt het hele orderproces tot aan het moment waar de order bevestigd moet worden. De gebruiker wordt nu gevraagd om de order te controleren en op de bevestiging te drukken.

Dit order proces kan opgeroepen worden vanuit vrijwel elke Vestics component, zoals grafiek, portefeuille en monitorscherm.

Bij het schrijven van deze samenvatting is deze faciliteit al beschikbaar voor Alex, Binck, RaboBank en VMS-KeyTrade. De order functie zal in ieder geval nog uitgebreid worden met AbnAmro en VEB.