-- QuoteStreamQuoteStream

QuoteStream datafeed
FIBBS, reeds jarenlang bekend en actief in Nederland als het gaat om download abonnementen van koersdata, heeft nu ook een realtime datafeed onder de naam QuoteStream in de wereld gezet. QuoteStream werkt via Internet en levert realtime koersdata van de Euronext en de Eurex. Er zijn verschillende abonnementen voor aandelen, derivaten , indices internationaal en de Eurex. De tarieven die QuoteStream hanteert zijn uiterst concurrerend. Voor aandelen EuroNext Amsterdam betaalt men bijvoorbeeld 15 euro per maand inclusief BTW.
Vestics heeft een rechtstreekse koppeling met QuoteStream (geen DDE!) en leest dus de door u geselecteerde fondsen automatisch in.

Ophalen intradagkoershistorie
Wat QuoteStream uniek maakt in Nederland is de bundeling met de download database van FIBBS. Abonnees van QuoteStream kunnen namelijk voor 15 euro extra per maand ook gebruik maken van de mogelijkheid om intradagkoersen op tikbasis te downloaden. Dus als uw PC door storing (stroom, internet, hardware) een ochtend geen data heeft ingelezen, dan kunt u deze data alsnog ophalen, zodat u geen hinderlijke hiaten meer heeft in uw intradaggrafieken. Deze intradag tikdata kan ook maanden later (tot ca. 1 jaar geleden) nog opgevraagd worden, zodat u ook na een langere vakantie periode geen koersen hoeft te missen.
Voor actieve beleggers biedt Vestics de mogelijkheid om middels een uitgebreider abonnement het ophalen van de gemiste koerstikken bij het starten van Vestics volledig geautomatiseerd te laten verlopen. Ook het achteraf ophalen van intradagkoershistorie over een lange periode wordt geheel automatisch afgehandeld zonder terug te hoeven vallen op bestanden downloaden en importeren.

30 dagen Proefabonnement
Vesticsgebruikers kunnen hier een gratis proefabonnement voor 30 dagen aanvragen. Tijdens die periode krijgt u toegang tot alle faciliteiten van QuoteStream en kunt u aan den lijve ondervinden hoe makkelijk het is om bij het starten van Vestics om 11:00 uur meteen uw intradaggrafieken vanaf 9:00 te zien.