--support/downloads

De volgende bestanden zijn beschikbaar:

Vestics App
Door op onderstaande link te klikken wordt de Vestics App in uw Android telefoon of tablet geladen.

Download Vestics App

Help bestanden
Onderstaande PDF bestanden kunt u het beste eerst downloaden en dan pas lezen of afdrukken. U download de bestanden door met de rechtermuisknop te klikken op de verwijzing en dan doel opslaan als... te kiezen.
Om bestanden in PDF formaat te kunnen lezen heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Deze kunt u hier downloaden

Vestics Handboek (pdf formaat 4,3mb)
VestiCode Handboek (pdf formaat 0,5mb)
Analyse Technieken (pdf formaat 1mb)

Valuta koersen
Het onderstaande bestand bevat 5 minuten koersen van de Euro/Dollar vanaf 1 Jan 2001 t/m 5 dec 2003 in intern Vestics intradag formaat. Na het downloaden en uitpakken kunt u het bestand opslaan in de map \vestics\data\intraday\overige\currency\. De data vanaf 8 dec 2003 tot heden kunt u via de normale history funktie van het inleesprogramma GFT alsnog ophalen. (zie help)

Euro/Dollar 3 jaar (2.9mb)

Obligatie koersen
Het onderstaande bestand bevat de slotkoersen van de obligaties over de afgelopen 10 jaar in intern Vestics update formaat (niet bruikbaar voor andere programma's). Kies Opslaan in de map \Vestics\FromHost. Na het downloaden kunt u de koersen bijwerken door via de Vesticsknop Ophalen koersen te selecteren. Daarna dient u een dagverwerking te starten om het tikbestand leeg te maken. Let op: deze dagverwerking kan relatief lang duren ten gevolge van het grote aantal koersen. (ca 1 uur)

Historische slotkoersen van obligaties (5mb)